Referal program


Cum Poti Castiga Bani cu Programul de Referal TEKRAM Marketplace

TEKRAM Marketplace nu doar ca redefineste modul in care facem cumparaturi online, dar ofera si oportunitati de castig pentru cei care impartasesc entuziasmul pentru platforma. Prin intermediul programului sau de referal, TEKRAM iti permite sa castigi bani simplu si rapid, invitandu-ti prietenii si cunoscutii sa descopere avantajele acestei platforme.

Cum functioneaza acest program si ce beneficii aduce?

Hai sa descoperim!

Ce Este Programul de Referal TEKRAM?

Programul de referal TEKRAM este o modalitate simpla prin care poti castiga bani invitand alti utilizatori sa se alature platformei. Tot ce trebuie sa faci este sa impartasesti link-ul tau de referal cu prietenii si cunoscutii tai si sa ii incurajezi sa se inregistreze si sa faca cumparaturi pe TEKRAM Marketplace.

Cum Functioneaza?

Creaza-ti contul pe site : Pentru a incepe sa castigi, trebuie sa te inscrii in programul de referal al TEKRAM Marketplace. Aceasta este o procedura simpla si gratuita, iar dupa inregistrare vei primi un link personalizat de referal.
Distribuie Link-ul de Referal : Foloseste link-ul tau de referal pentru a invita prietenii si cunoscutii sa se alature TEKRAM Marketplace. Poti distribui link-ul prin intermediul retelelor de socializare, prin email sau prin mesaje directe.
Prietenii Tai Se inregistreaza si Cumpara: Atunci cand cineva se inregistreaza folosind link-ul tau de referal si face o achizitie pe TEKRAM Marketplace, tu vei primi o recompensa. Fiecare client nou adus de tine iti aduce 5% din valoarea cumparaturilor lor indiferent cand cumpara sau valoarea cumparaturilor pentru o perioada de 1 an de la data inregistrarii in marketplace.
Primesti Recompensa : Recompensele tale sunt calculate automat si adaugate in contul tau TEKRAM. Poti sa le folosesti pentru a face orice tip de cumparaturi in marketplace.

Beneficiile Programului de Referal TEKRAM

Castigi Bani Simplu: Invitand doar prietenii si cunoscutii sai sa se alature platformei, poti castiga bani fara prea mult efort.
Fara Limitari: Nu exista limitari in ceea ce priveste numarul de persoane pe care le poti invita sau suma pe care o poti castiga. Cu cat inviti mai multe persoane si acestea fac cumparaturi, cu atat vei castiga mai mult.
Oportunitatea de a Descoperi Produse Noi: Prietenii tai vor avea sansa sa descopere gama variata de produse oferite de TEKRAM Marketplace, iar tu vei fi recompensat pentru aceasta.

Programul de referal al TEKRAM Marketplace este o oportunitate excelenta de a castiga bani simplu si rapid, in timp ce impartasesti cu ceilalti beneficiile unei platforme inovatoare de cumparaturi online. Cu fiecare client adus de tine, vei primi 5% din valoarea cumparaturilor lor, fara limitari si cu posibilitatea de a-ti gestiona recompensele in mod flexibil. Asadar, incepe acum sa impartasesti link-ul tau de referal si sa te bucuri de avantajele programului TEKRAM!Vezi link referal