Programul de Cash Back TEKRAM Marketplace


Cumpara si Economiseste

TEKRAM Marketplace iti aduce acum un nou mod de a economisi bani prin intermediul programului sau de Cash Back.
Cu fiecare comanda efectuata pe TEKRAM, vei primi 10% cashback in forma de credite direct in portofelul tau.
Aceste credite pot fi apoi folosite pentru orice cumparaturi ulterioare din Marketplace.

Cum Functioneaza Programul de Cash Back?

Faci comanda : Atunci cand faci o achizitie pe TEKRAM Marketplace, vei primi automat 10% cashback din totalul de plata al comenzii.
Primesti credite in portofel : Imediat ce pertenerul nostru confirma incasarea si finalizarea comenzii iar tu confirmi primirea acesteia primesti Cashback-ul obtinut direct in portofelul tau TEKRAM. Puteti achita cu credite o comanda completa de la un singur partener sau comanda completa de la toti partenerii. Nu se poate achia o comanda partial cu credite.
Utilizezi Creditele pentru Cumparaturi: Creditele primite sunt disponibile pentru utilizare imediata pentru viitoarele tale cumparaturi in marketplace TEKRAM.

Indiferent de produsele pe care le alegi, poti economisi folosindu-ti cashback-ul acumulat.

Beneficiile Programului de Cash Back TEKRAM

Economisesti Bani: Prin utilizarea programului de Cash Back, economisesti 10% din valoarea fiecarei achizitii efectuate pe TEKRAM Marketplace.
Flexibilitate: Creditele primite ca cashback pot fi folosite pentru orice cumparaturi ulterioare din Marketplace, astfel ca nu exista restrictii in ceea ce priveste produsele pe care le poti achizitiona.
Simplitate: Cashback-ul este creditat automat in portofelul tau TEKRAM, fara a fi necesare pasi suplimentari din partea ta. Este o modalitate simpla si convenabila de a economisi bani.

Fara Termene Limita

Nu exista termene limita pentru utilizarea creditelor de cashback, astfel ca poti sa le folosesti atunci cand iti convine cel mai bine.

Cum Poti incepe Sa Economisesti cu Programul de Cash Back TEKRAM?

Pentru a beneficia de avantajele programului de Cash Back TEKRAM, tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa cumperi produsele preferate de pe Marketplace. Cashback-ul va fi automat creditat in portofelul tau TEKRAM, iar tu vei putea sa economisesti bani in timp ce faci cumparaturi.


Programul de Cash Back al TEKRAM Marketplace iti ofera o modalitate simpla si eficienta de a economisi bani in timp ce cumperi produsele de care ai nevoie.
Pentru fiecare comanda platita si primita primesti 10% cashback, pe care il poti folosi pentru cumparaturi viitoare.
Asadar, profita acum de acest beneficiu si bucura-te de mai multe cumparaturi si mai putine cheltuieli!